Monkey Style - Instagib Teeworlds Clan


Welcome on the ~{ Monkey Style }~ forum.

You are not logged in.

Announcement

STOP POSTING HERE :


HERE IT IS !!!
THE NEW, FRESH AND CLEAN FORUM IS ONLINE...


Visit it HERE And please, feel free to create your account on it. We are sorry not to be able to load your current one on the new forum.

Monkey Style

#1 10-01-2020 08:38:15

svxchtxd
Banana
Registered: 10-01-2020
Posts: 1

Adidas Falcon Trail Core Black

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/2898f6fe7dd143ed9cefaa9b018a6e83_9366/Falcon_Trail_Shoes_Black_EF9024_010_hover_standard.jpg


Kvinnors exklusiva Adidas Skor Grå får lite av en makeover med Three Stripes senaste rendering av silhuetten. Den här utgåvan lägger till vandringsinspirerade spetsdetaljer och en trail yttersula för en modern variation av originalet. Skon har en överdel med svart mesh med svart / vit läderoverlays kompletterat med ett stabiliserande torsionssystem i sulan.


Kvinnors enda Adidas Skor Dam kommer att lanseras i en helt ny "Rose Pink" färgväg för sommarsäsongen. Det är konstruerat i en kombination av nät och läder detaljerat med mjukt, texturerat mocka. Skon har en naken ton på sin överdel med mjuk rosa överlägg ovanpå en matchande chunkig sula.


Adidas Skor 2020 presenterar två nya versioner av deras kvinnors adidas Falcon-silhuett som en del av ett helt nytt ”Big Logo” -paket. Dessa läderskor har en tjock mellansula och en skiktad design ritad direkt från 90-talet. En stor logotyp på sidan stämplar denna look med autentisk adidas Originals-stil. Ett skinnfoder och yttersula i gummi ger en ultrakomfortabel känsla.


Kvinnornas exklusiva Adidas Falcon Trail Core Black, som hämtar inspiration från 90-talets löpande mönster, har debuterat i två helt nya färgglada iterationer. De har dess signatur stora mellansula byggd för bekvämt slitage hela dagen konstruerat i en blandning av nät, läder och sida. Vibrerande färger markerar varje sko, vilket gör dem perfekta för sommarmånaderna.


https://www.rea-skor.com/

Offline

 

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com